Kukkakimppukurssi

Keskiviikkona 9.3.22 naisten päivän kunniaksi Pirkanmaan jaosto otti ja räväytti Tampereella pitkästä aikaa jäsenilleen tapahtuman, Kukkakimppu kurssin.Viimeiset vuodet ovat vieneet mahdollisuuden jäsentapahtumille. Päätimme tarttua tilaisuuteen ja järjestää jäsenilta, kun pieni valontoivo kokoontumisrajoitusten suhteen annettiin Pirkanmaalla. Tällaiselle tapahtumalle oli tarvetta ja sitä oli toivottu. Maaliskuisena keskiviikkoiltana kaksitoista terveydenhuollon esihenkilöä kokoontui Tampereella Kukkakauppa Hohtoon tekemään kukkakimppuja naisten päivän kunniaksi. Oli mukava nähdä kollegoita, iloisessa puheen sorinassa vaihdettiin kuulumisia, ajatuksia viimeisestä kahdesta vuodesta, nykyhetkestä. Kukkien väriloisto, iloinen ja mukava seura sai meidän kaikkien ajatukset pois työasioista, saamaan onnistumisen kokemuksia ja tekemään käsillä jotain kaunista. Jokainen meistä onnistui aivan mahtavasti kimppujen suhteen alkutuntemusten jälkeen.

Pirkanmaan jaoston edustaja Kirsi kertoi illan aikana myös tulevista koulutuspäivistä Lähijohtajat muutoksessa – Uudet tuulet Elämänaukiolla,
TEOS ry:n Valtakunnalliset opintopäivät 24.–25.5.2022.

Ilta oli enemmän kuin onnistunut. Kiitos kaikille osallistuneille. Kiitos myös Pirkanmaan jaosto illan järjestämisestä. Syksylle on luvassa jotain mukavaa, rentouttavaa ja kivaa, muista seurailla meidän facebook-sivuja, kotisivuja.

Nähdään toukokuussa Tampereella!

kimppu

kimppukimppukimppu